Hvorfor købe når I kan lease?

Vi samarbejder med Leasing Fyn, når det gælder leasing af vores trailere – det giver din virksomhed mulighed for at investere her og nu.

En af fordelene ved at lease i forhold til eksempelvis at betale kontant er, at I ikke skal betale hele beløbet for traileren på én gang, men fordeler det over det antal måneder, som I vælger, at leasingaftalen skal løbe i.

Det betyder, at I ikke binder en masse likviditet her og nu. Likviditet som I sikkert med fordel kan bruge andre steder i virksomheden. I har selvfølgelig fuld råderet over traileren med det samme. Og når leasingaftalen udløber, så skal I ikke selv tænke på at komme af med traileren – det bliver der taget hånd om, og I kan investere i en ny.

Leasing Fyn har siden 1983 hjulpet en masse virksomheder med leasing – på tværs af Danmark. Virksomheden er ejet af Middelfart Sparekasse, Fynske Bank og Sparekassen Sjælland-Fyn, og beskæftiger 57 medarbejdere, der alle hver dag arbejder for at have de bedste relationer til kunderne og forhandlerne – med fokus på høj faglighed, god service og stor fleksibilitet.

Hvis du vil, så kan du læse mere om Leasing Fyn på deres hjemmeside https://leasingfyn.dk/.